Onze ijssmaken

Vegan Citroen

Heerlijke vegan sorbetijs. Vegan betekent dat er geen dierlijke producten in het ijs zijn verwerkt. Lekker fris van smaak, een aanrader om eens lekker af te koelen bij extreem warm weer. Kortom, een heerlijke zomerse dorstlesser bij #deijswinkelvaneemnes


Vegan Aardbei

Een absolute hardloper bij de ijswinkel van Eemnes is onze vegan aardbei sorbet ijs. Met heerlijke verse aardbeien bereid. Voor de jonge ijsliefhebbers favoriet nummer één. 

Vegan Mango

Je proeft de pure mango. Ambachtelijk bereid met passie en liefde. Tijdens de warme dagen een hardloper binnen ons assortiment van de ijswinkel van Eemnes. 

Tony Chocolonely

De romige smaak van Chocolade smelt als het ware op je tong. Dit ijs gemaakt van heerlijke Tony Chocolonely Chocolade. Mocht je een chocoladeliefhebber zijn, dan raden we deze van harte aan.

Oreo Cookies

 Dit oreo ijs is echt gegarandeerd genieten. Proef de heerlijke stukjes oreo koek. Voor de kids favoriet nummer 1.

Yoghurt Bosvruchten

Een frisse yoghurt smaak in combinatie met verse bosvruchten. Het toplaagje van ons opgemaakte ijs heeft een heerlijke siroop. We scheppen altijd een beetje mee in het ijsbolletje voor de optimale smaak. Een frisse aanrader bij extra hete dagen bij #deijswinkelvaneemnes


Mokka Hazelnoot

Zeker een absolute favoriet. Mokka Hazelnoot met heerlijke stukken hazelnoot op de toplaag.

Bourbon Vanille

Het ijs met de minst hoeveelheid suiker en de meest geurige soort vanille!

Vegan Bloedsinaasappel

Lekker fris! Éen van de meest verkochte vegan-ijsjes! Dus geen dierlijke producten en favoriet nummer één!